Geloof dat het onmogelijke mogelijk is
11 november 2019 

Geloof dat het onmogelijke mogelijk is

In deze inspirerende audio help ik je om naar het volgend niveau in je leven te komen.

Wanneer je iemand bent, die doelen stelt en wanneer je druk bezig bent en hard werkt om je doelen te bereiken, kun je regelmatig op een punt komen dat je op wilt geven. Dat het je allemaal even teveel is, het allemaal tegen lijkt te zitten en niets en niemand mee lijkt te willen werken.

Vooral als je grote en hoge doelen stelt.

Nu hoef je niet je doelen bij te stellen of te veranderen, want soms helpt het al als je dat groter doel over een wat langere periode probeert te spreiden en je kleinere doelen maakt, die meetbaarder en haalbaarder zijn voor nu. Op deze manier kun je jezelf helpen om beetje bij beetje, stapje voor stapje, steeds dichter bij je doelen te komen.

Maar soms kun je er ook emotioneel doorheen zitten, dat je bijvoorbeeld aan je zelf gaat twijfelen of dat je merkt dat je ergens bang voor bent en onzeker over bent en dat je daarom niet verder in actie meer komt. In zulke momenten is het fijn om iemand te hebben, die je weer moed in kan spreken, iemand die in je gelooft en die overtuigd is van je potentie. Iemand die de slagen van de zweep kent, die weet wat het is om door moeilijke tijden heen te moeten gaan en die heeft gezien, dat doorzetten en geloven heel belangrijk zijn om door moeilijke tijden heen te komen.

Dat is waarom ik deze inspirerende audio voor je heb gemaakt.

Omdat ik weet hoe het is wanneer alles tegen lijkt te zitten, ik weet hoe het is om het niet meer te zien zitten, ik weet hoe het voelt om de moed kwijt te raken en de hoop te verliezen. Ik weet hoe het is om het gevoel te hebben, dat je er helemaal alleen voor staat. Maar ik weet ook hoe het is om je weer krachtig te voelen, om weer het gevoel te krijgen, dat je het overzicht hebt, dat je het weer aan kan en dat je er weer voor wilt gaan.

Ik hoop dat deze audio je daarbij zal helpen, om weer op een plek te komen van zekerheid en vertrouwen. En dat het je zal inspireren en motiveren om het onmogelijke mogelijk te gaan maken!

Wil je wekelijks mijn inspirerende audio ontvangen?
Meld je dan aan door te klikken op de knop hieronder!

wekelijkse inspiratie audio

Over de schrijver
Ivanildo heeft het grootste deel van zijn leven geleefd voor anderen. Voor de goedkeuring en erkenning van anderen, maar ook voor de zorg van anderen. Daarin is hij zichzelf regelmatig kwijtgeraakt en vond hij zichzelf vaak overweldigd, overspannen en opgebrand in de put zitten. Zowel op zijn werk, als in zijn relatie als voor zijn kinderen werd het steeds moeilijker en zwaarder om goed te kunnen functioneren. Het heeft hem een scheiding gekost om te leren voor zichzelf te zorgen en voor zichzelf te kiezen en wilt anderen, die het ook moeilijk vinden om te kiezen voor zichzelf en hun eigen weg, in plaats van te leven voor de zorg en goedkeuring van anderen, meenemen op deze reis en inspireren ook voor zichzelf te blijven kiezen en zich gezond, gelukkig en geweldig te voelen!
Reactie plaatsen