INSPIRERENDE AUDIO

(gratis te downloaden en altijd bij de hand)

voor een krachtig leven en een betekenisvol bestaan

ZET JE GELUID AAN!


Meer van deze inspirerende audio?

Meld je dan hieronder aan en ontvang elke week een audio in je mailbox!

ik zal nooit jouw gegevens met anderen delen, je kunt me daarin vertrouwen.
Your information is safe with us
"Ivanildo heeft mij absoluut weten te inspireren met zijn audio. Ik vind het te gek! Dit is de Nederlandse Jay Shetty, die het luisteren meer dan waard is. Met mooie, passende muziek weet Ivanildo je als geen ander op een authentieke manier te motiveren."
Valerie Willemse - Storytelling Expert, Schrijfster, Coach

Waarvoor kun je deze audio's gebruiken?

Passie

Deze audio's zullen 'het vuur' in jou weer aanwakkeren en jouw verlangens brandend houden, zodat je weer durft te dromen en je doelen durft na te jagen!

Motivatie

Wanneer je het moeilijk hebt en het niet meer ziet zitten en je op het punt staat om op te geven, dan zullen deze audio's je motiveren om door te gaan, door te zetten en niet op te geven!

Inspiratie

We hebben allemaal van die momenten, dat we onze creativiteit verliezen en dat we geen idee meer hebben van wat we moeten doen. In deze momenten zullen deze audio's je nieuwe inspiratie geven.

Over Ivanildo

Ivanildo heeft een passie voor potentie! En dat hoor je in zijn stem. Hij wilt het beste in jou naar boven halen, omdat hij gelooft dat jouw dromen en verlangens belangrijk zijn om de wereld een beetje mooier en een beetje beter te maken. Stukjes hemel op aarde, zoals hij het zelf noemt.


Maar hij weet uit ervaring, dat het realiseren van je dromen en het bereiken van je doelen, niet zonder slag of stoot gaat. En dat geloven, doorzetten en niet opgeven alles wat onmogelijk lijkt, mogelijk kan maken. En dat voel je ook in deze audio's.


Het onbestemd gevoel van 'niet weten wie je bent' en 'nergens bij horen', begon al toen zijn ouders op 4 jarige leeftijd uit elkaar gingen en hij niet meer wist waar hij bij hoorde en voor welke kant hij moest kiezen. Ook de grote cultuur verschillen tussen de Javanen van zijn vaders kant, de Surinamers van zijn moeders kant en de Nederlanders uit zijn geboorteland versterkte dit gevoel alleen maar meer.


Zijn inspirerende audio's nemen je mee op de reis, die hij heeft gemaakt, naar het ontdekken van wie jij bent en wat jij allemaal bij te dragen hebt. En hij helpt je op deze reis jouw obstakels en angsten te overwinnen.

Stel jezelf het volgende voor...

Je voelt je zekerder, dan ooit tevoren...

Je weet nu eindelijk wat het is dat je moet gaan doen...

Je vindt het spannend, maar het is niet zo eng, dat je bevriest...

Je bent zelfs een beetje opgewonden en je hebt zin om aan de slag te gaan...

Je hebt nu een helder beeld van waar je naar toe wilt en hoe je daar wilt komen...

Je voelt dat je verlangens, dromen en doelen echt beginnen te worden en vorm beginnen te krijgen...

Je voelt dat je rijk bent, dat je leven vol is, dat je voldoening haalt uit wat je doet en dat je vrij bent om te zijn, wie je wilt zijn...

Je weet dat je leven zin heeft, dat je leven er toe doet, dat je belangrijk en waardevol bent en dat je een belangrijke bijdrage te leveren hebt...

Dit is wat deze inspirerende audio's voor je gaan doen!

MELD Je NU aan voor wekelijkse inspiratie