Hulp bij zelfvertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen opbouwen is erg belangrijk. Aan de ene kant is zelfvertrouwen een realistische kijk op je eigen kunnen en het vertrouwen dat je zelf taken en hindernissen in het leven aankunt. Daarnaast heeft zelfvertrouwen alles te maken met jezelf waarderen en respecteren, los van het feit of je iets goed kunt.

Stop met het luisteren naar wat anderen van je verwachten en leef je eigen leven!

Waarom zelfvertrouwen opbouwen zo belangrijk is

Zelfvertrouwen ontwikkel je in de kinderjaren. Je ouders en leeftijdsgenoten spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van je zelfvertrouwen. Heb je veel aandacht en liefde gekregen? Dan ontstaat er een positief zelfbeeld. Heb je vaak kritiek gekregen op je prestaties of ben je gepest? Dan ontstaat er een negatief zelfbeeld. Hierdoor kan je in het dagelijks leven vaak te horen krijgen: ‘waarom zeg je niks?’. Het opbouwen van je zelfvertrouwen en het verhogen van je eigenwaarde is zeer belangrijk om gezondheidsproblemen zoals depressie, eetstoornissen en problemen op werk te voorkomen.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • 100 DAGEN CHALLENGE
  • HULP BIJ FINANCIËN

Vergroot je zelfvertrouwen door de 100 dagen challenge te volgen

Kortom, zelfvertrouwen heeft te maken met jezelf accepteren zoals je bent, met je sterke en minder sterke kanten. Wil jij je zelfvertrouwen opbouwen door de relatie met jezelf te verbeteren? Doe dan mee aan de 100 dagen kies voor jezelf challenge van Falkenstein Coaching. Doordat je hiermee je zelfontwikkeling vergroot, heb je na deze challenge weer en gevoel van vertrouwen in jezelf.