--> Jouw slaappatroon verbeteren

Slaappatroon verbeteren

Wil je jouw slaappatroon verbeteren door hulp te krijgen? Wie droomt er niet van om elke nacht als een roos te slapen. Slecht slapen beïnvloedt je activiteiten overdag. Zo heb je minder energie, vind je het moeilijker om te focussen en raak je snel geïrriteerd. Falkenstein Coaching geeft je hulp bij je slaapritme om deze te verbeteren.

Stop met het luisteren naar wat anderen van je verwachten en leef je eigen leven!

Het belang om je slaapritme te verbeteren

Slecht slapen is slecht voor je gezondheid. Het zorgt er onder andere voor dat je meer prikkelbaar en vaker somber bent, je minder initiatief neemt en je moeite hebt om te concentreren. Het is daarom goed om hulp te krijgen bij het aanpakken van je slaapritme door je slaappatroon te verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor een gezonder fysiek leven.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • 100 DAGEN CHALLENGE
  • HULP BIJ FINANCIËN

Wat kan je doen om jouw slaappatroon te verbeteren?

Wil je jouw slaappatroon verbeteren? Dan moet je vaak je levensstijl veranderen. Dit betekent bijvoorbeeld gezonder eten en koffie en alcohol minimaliseren. Daarnaast is het creëren van een ideale slaapomgeving handig om goed te slapen. Zorg ervoor dat je slaapkamer op een aangename temperatuur is (niet lager dan 17°C), beperk licht en geluid en zorg voor een goed matras en kussen. Daarnaast is het handig om overdag voldoende te bewegen.
kiezen voor jezelf

Kies voor hulp om je slaapritme te verbeteren

Wil je jouw slaappatroon aanpassen en wil je hulp krijgen bij het verbeteren van je slaapritme? Ik vertel je graag welke stappen je moet zetten tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Door te focussen op het ontwikkelen van jezelf krijg je weer energie en focus voor de dingen in het leven die je belangrijk vindt. Dit heeft ook weer een positief effect op je slaappatroon.
-->