Hulp bij offline leven van social media

Offline leven van social media

Door een offline leven van social media te creëren, pak je jouw leven terug en besteed je meer tijd aan jezelf. Het digitale leven is soms nog overweldigender dan het echte leven. Zeker nu we meer online dan offline leven. Digitale prikkels doen veel met je, zowel op een positieve als negatieve manier. Het offline leven van social media is daarom soms een uitkomst. Ik help je hier graag mee.

Stop met het luisteren naar wat anderen van je verwachten en leef je eigen leven!

Leer offline te leven door social media te verminderen

Minder op jouw telefoon kijken betekent: meer rust, meer productiviteit en meer concentratie. Dit komt doordat je je minder laat leiden door de pop-ups en pushberichten die je binnenkrijgt op elk moment van de dag. Door meer offline te leven van social media, creëer je een digitale balans en ga je weer gezonder fysiek leven. Je spreekt bijvoorbeeld meer af met vrienden, gaat weer naar de sportschool en zet je weer in om je doelen te bereiken.
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • 100 DAGEN CHALLENGE
  • HULP BIJ FINANCIËN

Creëer een digitale balans

Wil je hulp om meer offline te leven van social media door je schermtijd te verlagen? Leer met mijn hulp om meer tijd in jezelf en in je relaties te steken door offline te leven. Zo bouw je jouw zelfvertrouwen op, omdat je je niet meer met anderen online vergelijkt. Ga gratis en vrijblijvend een strategiegesprek met aan en vergroot jouw zelfontwikkeling.